top of page

02

Hijskraan
margarida-afonso-F01g8NPdOdo-unsplash.jp
WILT U EEN HIJSKRAAN HUREN?

Hijskraan Haesen kan helpen bij verplaatsing van zware objecten rondom uw huis. Denk aan ondersteuning bij dakwerken, het verplaatsen van een jacuzi, speeltoestellen, tuinhuisjes, bouwmaterialen, maar ook bij boom- en snoeiwerken waarbij een gewone ladder niet voldoende is. Maar zelfs bij zware objecten die door een ruit verplaatst moeten worden, zoals een bureau, piano of andere voorwerpen kunnen wij helpen door het totaal ontzorgen met een hijskraan, transport en bediening door ons gecertificeerd personeel.

zelf ophalen
jorgen-hendriksen-7uu-sbnqCo4-unsplash.j
MOET IK DE HIJSKRAAN ZELF OPHALEN EN BEDIENEN?

Nee, om deze machine te bedienen is een specifieke opleiding vereist. In verband met veiligheid wordt de machine altijd door één van onze gekwalificeerde medewerkers bediend. Daarbij komen wij de hijskraan brengen en ophalen.

gewicht en hoogte
greg-rosenke-0zkJ1EsH9dY-unsplash.jpg
WAT IS MOGELIJK QUA GEWICHT EN HOOGTE?

We beschikken over een Böcker aanhangerkraan die tot 1500kg aan gewicht kan laden, tot een maximale uitschuiflengte van 34 meter. Graag denken we met u mee om u te helpen met de werkzaamheden. Bekijk hier onze Böcker hijskraan.

kosten
marjan-blan-marjanblan-RQUpxXgd-mk-unspl
WAT KOSTEN DE WERKZAAMHEDEN?

De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de (reis-) afstand, de werken, de tijd en complexiteit van uw vraag. Daarom maken we altijd vooraf een offerte en komen we vooraf op locatie kijken om zo een goede inschatting te maken van het werk en u te voorzien van alle wenselijke uitleg omtrent onze werkwijze en aanpak.

Veiligheid
flex-point-security-i35mOsE0z2U-unsplash
HOE GAAN JULLIE OM MET VEILIGHEID?

Veiligheid is bij werkzaamheden in de hoogte en/ of zware voorwerpen heel belangrijk. Daarom is ons personeel voor het gebruik van de hijskraan getraind, (VCA) gecertificeerd en hebben ze een ruime ervaring.

VCA_logo_1000x569px_RGB_2.0.png
reserve
margarida-afonso-F01g8NPdOdo-unsplash.jp
HOE ZIT HET MET VERGUNNINGEN? 

Wij kunnen u niet helpen met vergunningen die benodigd zijn om de werkzaamheden uit te voeren. Zo kan het zijn dat in uw stad een vergunning nodig is om de hijskraan te gebruiken bij de werkzaamheden. Vraag dit tijdig na bij de gemeente van uw woonplaats of de plaats waar de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden.

bottom of page